Johnny Mc I
är trollkarlen som trollar på clownens arena.
Han vill gärna bli presenterad som "världens skickligaste trollkarl", men det ska visa sig att han hela tiden behöver hjälp och assistans från publiken för att lyckas.
Han ger föreställningar för vuxna, barn eller familjer.

Hovmästarpraktikant Helmer
Sveriges enda infiltratörskomiker©
Helmer tar hand om gästerna redan när de anländer. Han gör det på sitt eget speciella sätt och han gör så gott han kan för att de skall trivas. Länge undrar gästerna över vem galningen till hovmästare är.
Han avslutar gärna med trolleriföreställning med humor.
Har ni speciella önskemål, så ordnar han givetvis detta. Han är SÅ hjälpsam.

Sekelskiftesvarieté (1900-tal)
Ebon Virres Varieté
Den egocentriska varietédirektören som med plommonstop och talrör visar upp sina världsberömda artister såsom undersköna lindansöser, jonglörer, trollkarlar, clowner, eldslukare, ruskiga fakirer och andra självplågare. Med itusågade- och svävande damer och musik...
En varieté i den klassiska sekelskiftesandan med några av Sveriges främsta artister och musiker. passar bra på såväl stora som små fester, både inom- och utomhus.

Andersson & Pettersson
blandar magi, sång, musik och drar historier i ett komiskt och burleskt nummer. Passar endast vuxna, kanske på den mindre festen.

Medeltida gästabud
Bröderna Gyckel & Mr Hyde

Den inte alltför gudfruktige munken Broder John kan, med sina gycklare, fakirer, magdansöser, lindansare, eldslukare och musiker förgylla festen på ett unikt sätt. Hans musiker är några av Svea rikes främsta och de trakterar såväl vevlira, säckpipa och flöjt.

Jofars renässansgille
Gillet kan presentera exempelvis en historia om "Ärterik", en fartfylld föreställning med knivkastare, magiker, musikanter med sång och musik.

   
 

bakåt

sid1